Porteig

Les dessuadores de porteig són unisex. només les faig  sota comanda i personalitzades. 

Fes-te la teva!

porteig al teu gust
val regal

Informació general.

El teixit general és de dessuadora felpada 50% cotó  i 50% polièster i/o 70% cotó i 30% polièster amb certificat oeko-tex. Hi ha la opció de forrar-les amb polar 100% polièster, disponible només en color negre igual que les cremalleres i els punys de composició 48% polièster, 48% cotó i 4% licra. Els forros estampats canvien segons l’estoc que tinc disponible en el moment.

La dessuadora de porteig consta de dues peces davanteres que es poden intercanviar. Depenent de si portes el bebè o no. Així doncs la podràs aprofitar com una dessuadora “normal” quan no portegis.

Al ser personalitzades no es canvien, és important mirar bé les talles. Si hi ha algun problema molt greu de la talla el que puc oferir és un arrenjament, per tal de poder donar ús a la peça.

Si és un regal també tinc la opció de targeta regal i que el o la destinatària es trii ella mateixa la dessuadora.

Així doncs hi ha tantes opcions com preus diferents.

  • 96€ sense forro polar i les dues peces, tant per portar el bebè com per vestir com una dessuadora “normal”.
  • 99€ sense forro polar i les dues peces, tant per portar el bebè com per vestir com una dessuadora “normal” i amb forro polar per posar i treure a la peça del bebè.
  • 106€ forrada amb polar i les dues peces, tant per portar el bebè com per vestir com una dessuadora “normal”.

*preus amb iva inclòs

*PER SABER BÉ LA TALLA el millor que podeu fer és agafar una dessuadora (en el cas de les opcions de 96€ i 99€) o abric (si elegiu la opció 106€) que us vagi bé i medir el pit igual que en el dibuixet. Si esteu entre dues talles sempre millor anar cap a la gran.

Si és un regal també tinc la opció de targeta regal i que el o la destinatària es trii ella mateixa la dessuadora.

peça amb bebe
peça sense bebè