PAGAMENTS

Totes les formes de pagament a www.tacata.cat són 100% segures. En el moment de formalitzar la compra es tria el mètode del lliurement i del pagament, que aquest últim pot ser:

Transferència bancària. És important que indiqui en el moment de fer la transferència el seu nom i número de comanda. Un cop haguem rebut la transferència la comanda quedarà validada i es començarà a fabricar. Tot es fa sota comanda i podem tardar d’entre 5 i 15 dies a tenir-ho preparat. Un cop que la comanda estigui acabada s’avisarà via e-mail o WhatsApp i s’enviarà al destinatari. 

Les transferències poden tardar d’entre 1 i 2 dies laborals a arribar-nos, si vols agilitzar el procés ens pots enviar el comprovant de la transferència  i ja podrem començar a preparar la comanda.

El pagament ha de ser realitzat en Euros (€) i totes les possibles comissions de canvi de divisa o bancàries aniran a càrrec del consumidor.

Targeta de crèdit, dèbit, Visa o Mastercard. El pagament amb targeta de crèdit o dèbit es realitza directament amb el TPV virtual de la nostra entitat bancària (BBVA). Aquest mètode utilitza un servidor, el qual fa servir la tecnologia SSL (secure Socked Layer), en el que tot l’intercanvi d’informació va xifrat.

En el moment de realitzar el pagament mitjançant el TPV, es sol·licitaran sempre les dades següents per tal d’aportar més seguretat en la transacció:

 

 

  • El número de targeta
  • La data de caducitat
  • El codi de validació

Tota la transacció amb la nostra e-commerce és 100% segura. És necessària una clau personal exclusiva per realitzar pagaments via Internet, la qual és facilitada per la seva entitat bancària.